Kerttervezés

Felmérés

Kapcsolatfelvétel után első lépésként szükségünk van egy alaprajzra, amelytartalmazza a telek pontos méreteit, melyet a házhoz kapcsolódó méretarányos tervrajz is pótolhat, illetve szívesen végzünk helyszíni felmérést, mely során pontosítani tudjuk az ügyfél igényeit, fel tudjuk mérni a pontos terepviszonyokat, meg tudjuk beszélni a kert kialakításával kapcsolatos elképzeléseket.

Tervkészítés

  1. Helyszínrajz készítés: a kertépítésre kijelölt terület, telek pontos adatait tartalmazó felmérési rajz, mely kiindulópontja a kerttervezésnek.
  2. Kertépítési terv: felülnézeti rajz, melyen feltüntetjük az utak, járdák, növények, sziklakert, és egyéb ügyfél által kért tárgyak helyét (kerti tó, szanetli, stb.)
  3. Öntözési terv: a kertépítési terv után következő lépés, miután már tudjuk a növénycsoportok, tereptárgyak helyét, ennek függvényében tudjuk a pontos öntözési rajzot elkészíteni.

Árajánlat

Az árajánlat pontosan tartalmazza az elvégzendő munkák tételes leírását, bontva anyagköltségre és munkadíjra, esetlegesen az automata öntözőrendszer pontos anyagleírását, a telepítés munkadíját.
Mindig kérjen pontos, tételes árajánlatot a későbbi félreértések elkerülése végett!